Om oss

SoDaco Bygg & Fastighetsservice AB

SoDaco Bygg och Fastighetsservice AB är resultatet av en avknoppning ifrån företaget Softwash Sverige AB som tidigare delades emellan mig och min bror. Vi var verksamma i många år tillsammans i områdena kring Dalarna, Västmanland och Stockholm innan vi beslöt oss för att dela på företaget inom regionerna. Min bror tog över det gamla företaget i Stockholm och jag, Daniel, startade ett nytt företag i Smedjebacken, som blev SoDaco Bygg & Fastighetsservice AB.


Personalen som har jobbat i Dalarna och Västmanland har följt med över till det nya företaget SoDaco Bygg & Fastighetsservice AB.


Vi tillhandahåller med personal som har mångårig erfarenhet av fastighetsvård, bygg och montage!


Vi har sedan starten jobbat med privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommuner.


Vi specialiserar oss på fastighetsvård och hjälper dig med takläggning, taktvätt samt fasadtvätt. Våra arbetare har tvättat mer än 5000 tak och fasader och har rätt utrustning samt kunskap för att jobbet blir professionellt utfört!


Vi besiktigar hundratals tak årligen. Vissa tak kan vara i för dåligt skick för rengöring och då erbjuder vi takbyte till kunden. Våra takläggare har den erfarenhet och kunskap för att lägga ditt tak fackmannamässigt.


Ledord inom företaget är att alltid vara i tid, att utföra arbeten med högsta kvalitet, och att vi genomför arbeten inom bestämd tidsram.


Spetskompetens inom fastighetsvård!

ÖVER 12 ÅRS KOMBINERAD ERFARENHET OCH KOMPETENS


Vi har över tolv års erfarenhet i brancshen. Alla som arbetar hos oss får en gedigen utbildning och flera veckors introduktion med erfaren tekniker.


Våra takläggare och montörer är handplockade och utbildade av oss!


  • All personal är utbildad i fallskydd och vi tar detta på stort allvar.

  • Vi har Sveriges i särklass modernaste utrustning för exteriör rengöring och levererar ett resultat långt över din förväntan!

  • Efter utfört arbete städar personal och lämnar din fastighet och tomt ren och fin!

  • Våra takmontörer är utbildade och har lång erfarenhet

  • Prisvärda takbyten med garanti på 15 år

  • Företaget anlitas av privatpersoner, BRFer, företag samt kommuner.


Med vår toppmoderna mobila utrustning gör vi rent snabbare och effektivare än våra konkurenter och kan därför hålla mycket bra priser!


Företaget har full ansvarsförsäkring


Våra rengöringsmedel är lätt biologiskt nedbrytbara.

Har du frågor


Ring eller maila, vi svarar gärna på dina frågor