Passa på att

Isolera vinden

till vettiga priser!

Elräkningarna du får just nu är med största sannolikhet högre än vad dom brukar vara.  Det är lätt att få panik och titta på dyra lösningar som solceller, byta värmesystem, nya fönster o.s.v.


Detta är ju naturligtvis inget som görs i en handvändning, och väntetiderna för värmesystem och solceller är ofta upp till ett år eller mer.

 

Det första smarta steget är att se till att värmen stannar i huset. Upp till 20 % av värmen försvinner genom vinden i äldre hus p.g.a. dålig och bristfällig isolering. Att åtgärda detta är enkelt och billigt i förhållande till andra investeringar och du börjar spara pengar från dag 1.

 

 Att tilläggsisolera vinden är den mest effektiva energibesparing man kan göra som snabbt betalar tillbaka sig.


Arbetet tar endast en dag att utföra och du slipper långa väntetider på installationen!  

 

Vi hjälper dig isolera vinden med klimatsmart lösull. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning av din vind samt offert

Boka en kostnadsfri besikting av din vind och få en gratis offert!

Boka en kostnadsfri besiktning av din vind

 
 
 
 
Stockholm
Västmanland
Dalarna
 
 

Är besiktningen verkligen kostnadsfri?

Du fyller i formuläret och vi kontaktar dig för en tid där vi besiktigar din vind och du får en offert på vad en tilläggsisolering av din vind kommer att kosta. Besiktning samt offert är 100% kostnadsfri och du förbinder dig inte att beställa någon tjänst.

Isolering vind

Just nu bjuder vi på en termografering av ditt hus med drönare när du beställer en vindsisolering på minst 100 kvm/400 mm

Att isolera vinden är den mest effektiva energibesparing man kan göra. Börja spara pengar från dag 1!

isolera vind

Mögel på vinden är vanligt och inte hälsosamt att bo i längre tider. Vi har toppmodern utrustning för att hjälpa dig med saneringen!

Isolera vinden med Cellulosa

Cellulosaisolering är energibesparande och ger samtidigt ett friskt och behagligt inomhusklimat.

Isolera vinden och spara pengar från dag 1

Cellulosaisolering är en så kallad högdensitetsprodukt. Det betyder att materialet är oerhört tätt och har en relativt hög viktvolym. Det bidrar till att förhindra oönskade luftströmmar (konvektion) i isoleringen och ger även hög värmekapacitet.

Behörig lösull


Sodaco Bygg & Fastighetsservice AB är Utbildad

lösullsinstallatör enligt systemet – ”Behörig Lösull”.


Installatörerna har genomgått en utbildning med prov, samt praktisk och teoretisk utbildning från den eller de leverantörer vars material man använder sig av. Utbildningen omfattar såväl företagsledning som den personal som utför arbetet. Installatören erhåller därefter utbildningsbevis ”Behörig Lösull”.