Taktvätt i världsklass!

Mossa på taket? vi hjälper dig med taktvätten!

Med mer än 5000 tvättade tak vet vi hur en taktvätt ska utföras! I en taktvätt ingår tvätt av taket med omgående resultat, efterbehandling med Softwash så att återväxten inte ska återkomma vi lämnar 5 års garanti. Vi städar efter oss och lägger mossan i säckar som kunden får ta till återvinningen.


Softwashbehandlingen efter taktvätten avlägsnar eventuell resterande mossrötter, alger eller lav samt har en långtidsverkande egenskap mot återväxt.Vårkampanj samt priser och bokning längre ner på sidan

Varför välja oss?

12 år i branschen!

När man beställer en taktvätt vill man vara säker på att det kommer en tekniker som vet hur en taktvätt ska gå till utan att skada taket. Vi använder specialbyggda mobila system anpassade för taktvätt och har den erfarenhet och kunskap som behövs för att utföra jobbet fackmannamässigt. Företaget anlitas av kommuner samt stora bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Tveka inte att höra av dig om du behöver professionell rengöring av ditt tak!


Ledord inom företaget är att alltid vara i tid, att utföra arbeten med högsta kvalitet, och att vi genomför arbeten inom bestämd tidsram.


Vi kraftigt oväder eller åska

kommer vi att skjuta på taktvätten

Garantibevis taktvätt

Efter taktvätt lämnar vi alltid ut ett kostnadsfritt besiktningsprotokoll till dig som kund.

Taktvätt besiktningsprotokoll

Vi är det enda tak & fasadtvätt som ger våra kunder ett garantibevis på garantin!

Våra taktvättare har:

-Godkänd säkerhetsutrustning

-Liv & olycksfallförsäkring

-Utbildade i höga tryck

-Utbildade i taktvätt


Kostnadsfri takbesiktning ingår alltid i tjänsten! Och utföres i samband med taktvätten.

Bostadsrättsföreningar och företag besiktas innan offert skrivs!


Snabboffert taktvätt

Fyll i dina uppgifter i formuläret så mäter vi upp ytan på ditt tak på Eniros kartfunktion och skickar en snabboffert till dig via mail.Snabbofferten är inte bindande utan ger dig en uppfattning om vad just ditt tak kostar att rengöra samt förslag på tid för arbetet.Detta är en mycket uppskattad tjänst som används av våra kunder dagligen.Dina uppgifter sparas enbart i syfte att räkna ut pris för ditt objekt samt för bokning. Vid bokning av våra tjänster delas

personuppgifter vi behandlar om dig med Skatteverket för Rot-ansökan samt handhas av vår bokningsavdelning enbart så länge du är kund hos oss. Du kan läsa mer om vår policy genom att klicka på knappen "GDPR POLICY"


 
 
 
 
 
 
 
 
Google
Rekommendation
Annons
Reco.se
Annat
 
 

Kampanjpriser på taktvätt!

Priserna här presenteras efter Rot-avdraget.

I priset ingår förbrukning samt framkörningsavgift.

Priser för låglutande tak max 35 graders lutning

Priser för Höglutande tak upp till 45 graders lutning

Gäller betongpannor. Tak 36-45 graders lutning.